Si mund ta vendos tabelen e reklames time?

25.12.2010
Pyetja: Si mund ta vendos tabelen time  te reklames time?
Pergjigje:  Mbasi te jeni vendosur ne panelin e menaxhimit  kliko > tabelat e reklames  Me pas kliko shto nje tabele > zgjedhim planin dhe pozicionin e tabeles.

Shenim: Ky sherbim eshte me pagese

Njoftime për të krahasuar

  Nuk ka njoftime për të krahasuar
  Identifikohu
  Emri juaj
  Fjalekalimi
  Humbët fjalëkalimin? Kujtoj
  Njoftime.co: Platforma Automjete AUTOMJETE Platforma Prona PRONA Platforma Punesim PUNESIM