Kushtet e përdorimit

Kushtet e përdorimit:

Kushtet e përdorimit rregullojnë marrëdhëniet midis  përdoruesit dhe Administratës së Faqes. Kushtet e përdorimit zbatohen për të gjitha marreveshjet  midis njoftuesit dhe Web-faqes  .
- Hyrja në faqe ose largimi:
Pasi përdoruesi ka pranuar marrëveshjen dhe ka konfirmuar shpalljen e njoftimeve  përmes www.njoftime.co, do të thotë se pajtohet me  kushtet e përdorimit.
Përmbajtja e postimeve në Faqe:
Ju kuptoni dhe e pranoni që Administrimi mund të shqyrtojë dhe të fshijë cdo material, mesazh, porosi të dërguar, fotografi apo profile nëse e shkelin këte marreveshje që mund të jetë ofenduese, e paligjshme ose cenon të drejtat, që kërcënojnë sigurinë e cdo antari në të.
- Përgjegjesia:

Konsumatori është plotësisht përgjegjës për përmbajtjen e të dhënave të transmetuara në www.njoftime.co nga Ai, të tilla si përshembull Reklama Shpallje Online (njoftime). Administrata hedh poshtë cdo përgjegjesi për përmbajtjen e publikuar  te njoftuesit. Në vecanti, Web-faqja nuk garanton garanci për mallrat e ofruara dhe shërbimet e cdo antari dhe për kontratat që mund të rezultojë, të tilla si kontrata  blerje, shitje etj.

Kjo vlen edhe për reklama dhe punëve të vendosura që janë mbledhur në emër të klientëve  të Faqes. Faqja nuk është përgjegjës për keqpërdorimin e internetit dhe dëmet të tjera të konsumatorëve nga palët e treta, për dështimin e masave të sigurisë dhe dështimet e telekomunikacionit  të palës së tretë  në internet , për ndërprerje të biznesit dhe dështimet e aplikacioneve dhe platformat online www.njoftime.co dhe palëve të treta.

Kjo Marreveshje është pranuar me përdorimin tuaj të internetit dhe më tej është konfirmuar nga ju për tu bërë një anetar i Shërbimit të ofruar. Ju lutemi na kontaktoni me ndonjë pyetje në lidhje me këtë Marreveshje.Cel: +355672832470 mail: admin@njoftime.co
Vini re se Kushtet e përdorimit të www.njoftime.co në cdo kohë mund të ndryshohen dhe të përditesohen për qëllime pozitive dhe eficente midis njoftuesit dhe Administrates se faqes. Versionin  aktual do ta jetë gjithmonë këtu  me marrveshjen me  www.njoftime.co/

 
Permiresimi i fundit 07-Prill-2016
 
Me sinqeritet: Gentian Kasa (Sys.Admin)
 

Njoftime për të krahasuar

    Nuk ka njoftime për të krahasuar
    Identifikohu
    Emri juaj
    Fjalekalimi
    Humbët fjalëkalimin? Kujtoj