Emri i perdoruesit, si mund ta ndryshojë atë?

08.01.2013
Pyetja:  Emri i perdoruesit, si mund ta ndryshojë atë?

Pergjigja: Po kjo gje kryhet mbasi te jeni vendosur  ne faqe si perdorues i regjistruar
shkojme  > paneli i kontrollit >Profili im > Detajet e llogarisë, ndyshoni fushen perkatese qe ju deshironi te editoni dhe me pas klikojme mbi "Redakto"

Njoftime për të krahasuar

  Nuk ka njoftime për të krahasuar
  Identifikohu
  Emri juaj
  Fjalekalimi
  Humbët fjalëkalimin? Kujtoj
  Njoftime.co: Platforma Automjete AUTOMJETE Platforma Prona PRONA Platforma Punesim PUNESIM