Si ta zgjidhni destinacionin e muajit të mjaltit?

Numero di riferimento
RF166026
Titolo
Si ta zgjidhni destinacionin e muajit të mjaltit?
Descrizione
Zgjedhja e vendit ku do të shkoni për muajin e mjaltit është vërtet emocionuese, por mund të jetë edhe një stres i vërtetë.
Në rast se keni probleme për të vendosur për njërin nga opsionet tuaja, ju dhe e fejuara (i fejuari) juaj shkruani secili më vete nga një listë të 5 vendeve tuaja të ëndrrës dhe pastaj krahasoni të dy listat. Mund të ndodhë që njëri nga vendet gjendet në të dyja listat. Atëherë vendosni pikërisht për atë destinacion, por në rast se vendi i përzgjedhur nga të dy është shumë i shtrënjtë, atëherë vendosni për një vend tjetër të ngjashëm, por me çmime më të lira.
Për shëmbull, nëse vendosët për një vend jashtë mundësive tuaja financiare, zgjidhni një vend tjetër më të lirë po aq të pasur me art dhe kulturë dhe të mbushur me plazhe të bukura.
  • Valutazione attuale: 0
  • Totale voti: 0
 • Salva come PDF Salva come PDF
 • Avviso Non buono Cancel my report
 • Prendi il codice Prendi il codice
 • 2027 Mostra
Nome del tuo amico *
Email del tuo amico *
Nome
La tua Email
Messaggio
Sei un uomo? *
Fare clic sull’immagine per aggiornare la captcha. Inserire i caratteri che compaiono nell’immagine.
Non ci sono commenti aggiunti
Aggiungi commento
Autore *
Titolo *
Valutazione
Messaggio *
Sei un uomo? *
Fare clic sull’immagine per aggiornare la captcha. Inserire i caratteri che compaiono nell’immagine.
We were unable to find the requested address () via Google street view due to Google street view doesn’t have data for this address.
Enter your report
Caricamento ...
Are you sure you want to cancel your report?

Annunci da confrontare

  Non ci sono annunci da confrontare
  Accedi
  Nome utente
  Password
  Hai dimenticato la password? Ricorda