Si mund të postoj / publikoj një njoftim?

Si mund të postoj / publikoj një njoftim?

Mbasi te keni  hyre ne llogarine tuaj, shkojme Vendos nje njoftim.
Me pas forma tjeter na dergon qe te zgjedhim nje kategori  per te vendosur postimin tone,
per ta theksuar me mire postimin do te duhet te klikojme ne + 

Me pas forma tjeter na tregon per sasine e njoftimeve (e cila eshte  pa limit )

shkojme  HAPI TJETER
Me pas forma tjeter na detyron ta vendosim postimin ne me shume se nje kategori ,kuptohet qe postimi te kete lidhje me kategorine fillestare,
shenojme ne kategorit qe na duken me te pershtatshme per te .


Vazhdim Vendosim Vendndodhjen e Postimit ose te shitjes ku ajo gjendet, 
Shenim: e leme bosh dhe Vendndodhja do te shenohet automatikisht nga sistemi (me vendodhjen e kryer ne regjistrimin fillestar te llogarise)-Vazhdim, me siper duhet vendosur titulli i njoftimit,
-Pershkrimi i tije
-Shteti ku ndodhet
-Qyteti 
-Adresa (Lihet bosh pasi e merr automatikish)
-Si dhe cmimi i tije , neqoftese nuk deshirohet te tregohet nuk e vendosim ate.Me pas forma tjeter:
Per te vendosur  foto ne duhet te klikojme tek aparati fotografik, i cili eshte shenuar si "Shto nje foto, duke klikuar ketu"


Me pas forma tjeter:
Per te vendosur nje material video ne kemi dy mundesi per ta  bere ate.
1) ta vandosim ate nga kompjutri lokal duke e ngritur ate ne faqe.
2) duke e vendosur ate nga youtube dhe duke vensosur kodin html ne siten tone


Me pas forma tjeter:
Ky njihet si hapi perfundimtar i njoftimit, por me pare do te duhet ta redaktojme ate,duke pare dhe nje here ,qe postimi yne te jete sa me korrekt  dhe i plote.Kryer

Njoftime për të krahasuar

    Nuk ka njoftime për të krahasuar
    Identifikohu
    Emri juaj
    Fjalekalimi
    Humbët fjalëkalimin? Kujtoj