Si mund të përmiresoj emrin e sites time ne www.njoftime.co/emri-juaj ?

25.12.2014
Pyetja: Si mund të redaktoj emrin e sites time ne www.njoftime.co/emri-juaj ?

Pergjigja: Per te qene sa me te kontrolluar nga vete Administrat jone, dhe per te larguar mundesite e abuzimeve ne te, kjo e drejte per ndryshim nuk jepet (na vjen keq), por nese kjo eshte shume e rendesishme per biznesin tuaj, duhet te behet nje kerkese me shkrim ne posten tone elektronike > admin@njoftime.co, dhe me pas stafi jone do ta miratoje ose jo kerkesen tuaj.

Njoftime për të krahasuar

  Nuk ka njoftime për të krahasuar
  Identifikohu
  Emri juaj
  Fjalekalimi
  Humbët fjalëkalimin? Kujtoj
  Njoftime.co: Platforma Automjete AUTOMJETE Platforma Prona PRONA Platforma Punesim PUNESIM