Si mund të postoj / publikoj një njoftim?

07.04.2010
Si mund të postoj / publikoj një njoftim?

Shkojme Vendos njoftim.

Me pas forma tjeter na dergon qe te zgjedhim nje kategori  per te vendosur postimin tone,
per ta theksuar me mire postimin do te duhet te klikojme ne + 

Me pas forma tjeter na tregon per Llojin  e njoftimit pra  falas ose me pagse.

Zgjedhja juaj :) 
Me pas forma tjeter na mundeson ta vendosim postimin ne me shume se nje kategori ,
kuptohet qe postimi te kete lidhje me kategorine fillestare,
shenojme ne kategorit qe na duken me te pershtatshme per te .

Vazhdim Vendosim Vendndodhjen e Njoftimit ose te shitjes ku ajo gjendet, 
Shenim: e leme bosh dhe Vendndodhja do te shenohet automatikisht nga sistemi (me vendodhjen e kryer ne regjistrimin
fillestar te llogarise nese je i regjistruar tashme ,nese nuk jeni i regjistruar  duhet te percaktosh dhe vendodhjen e njoftimit tuaj).
-Vazhdim, me siper duhet vendosur titulli i njoftimit,
-Pershkrimi i tije
-Shteti ku ndodhet 
(ku ky njoftim i perket)
-Qyteti (ku ky njoftim i perket)
-Adresa: Pershkrimi i rruges ku njoftimi juaj i perket (shenim: Lihet bosh pasi e merr automatikish 
me vendodhjen e kryer ne regjistrimin
fillestar te llogarise nese je i regjistruar tashme ,nese nuk jeni i regjistruar  duhet te percaktoni adresen e njoftimit tuaj).

-Si dhe cmimi i tije , neqoftese nuk deshirohet te tregohet nuk e vendosim ate.

Me pas vendosim emrin e perdoruesit dhe fjalekalimin (nese jeni regjistruar).
Nese nuk jeni i regjistruar ju duhet te vendosni emrin tuaj dhe posten elektronike (e-mail)
Hapi tjeter.

Me pas forma tjeter:
Per te vendosur  foto ne duhet te klikojme tek aparati fotografik, i cili eshte shenuar si "Vendos foto,  kliko"Me pas forma tjeter vendos nje video (Shenim: ky opsion eshte i disponueshem vetem ne njoftime me pagese):
Per te vendosur nje material video ne kemi dy mundesi per ta  bere ate.
1) ta vandosim ate nga kompjutri lokal duke e ngritur ate ne faqe.
2) duke e vendosur ate nga youtube dhe duke vendosur kodin html ne fushen meposhte

Me pas forma tjeter:
Ky njihet si hapi perfundimtar i njoftimit, por me pare do te duhet ta redaktojme ate, duke pare dhe nje here ,
qe postimi yne te jete sa me korrekt  dhe i plote ne drejteshkim apo fusha. 

Kryer me sukses


 

Njoftime për të krahasuar

    Nuk ka njoftime për të krahasuar
    Identifikohu
    Emri juaj
    Fjalekalimi
    Humbët fjalëkalimin? Kujtoj