Regjistrimi im në njoftime.co, me rrjetin social Facebook është i sigurt?

06.02.2010
Pyetja: Regjistrimi im në njoftime.co, me rrjetin social Facebook është i sigurt?

Pergjigja: Po regjistrim juaj ne njoftime.co eshte shume i sigurte .Ne perdorim lidhjen me Facebook per te qene sa me te thjeshte ne perdorim me te gjithe ju qytetare.
Dritarja qe shfaqet ne vendosjen e Emrit tuaj dhe Fjalekalimit  eshte e siguruar me shtresen SSL(Secure Sockets Layer) qe do te thote qe informacioni qe ju vendosni eshte i ruajtur,nuk filtrohet cenohet ,abuzohet nga askush.
Gjithashtu ky informacion nuk cenohet as dhe nga stafi yne. Miresevini  ne njoftime.co :) 

Privatesia e cdo antari ne faqe eshte 100% e sigurte,ne ofrojme nje privatesi apsolute ne te (ne faqe),
Gjithashtu ne ofrojme shtrese te kriptuar informacioni ku transportimi i te dhenave mbrohet me teknologjene   SSL .

Njoftime për të krahasuar

    Nuk ka njoftime për të krahasuar
    Identifikohu
    Emri juaj
    Fjalekalimi
    Humbët fjalëkalimin? Kujtoj