A ofron Portali njoftime.co, Forme rezervimi online per prona?

17.04.2016
Pyetja:  A ofron Portali njoftime.co, Forme rezervimi online per prona?
Pergjijgja:  Po sigurish qe ofron mjafton te disponosh nje llogari njoftimi si Shites , apo si Individ/ Kompani, dhe ky sherbim ofrohet gjate plotesimit te formes

Shenim: Ky sherbim ofrohet vetem per prona ,pra nese njoftimi zgjidhet vetem ne kategorine e pronave. 

Njoftime për të krahasuar

  Nuk ka njoftime për të krahasuar
  Identifikohu
  Emri juaj
  Fjalekalimi
  Humbët fjalëkalimin? Kujtoj
  Njoftime.co: Platforma Automjete AUTOMJETE Platforma Prona PRONA Platforma Punesim PUNESIM