A eshte kjo nje faqe dinamike ku konsumatori (Njoftuesi) mund te postoje vete nje njoftim?

22.06.2014
Pyetja: A  eshte kjo nje faqe dinamike ku konsumatori (Njoftuesi) mund te postoje vete nje njoftim?

Pergjigja:  Po kjo eshte nje faqe krejtsisht dinamike dhe cdo kush mund te  vendose ose largoje nje njoftim te vendosur ne te.

Njoftime për të krahasuar

  Nuk ka njoftime për të krahasuar
  Identifikohu
  Emri juaj
  Fjalekalimi
  Humbët fjalëkalimin? Kujtoj
  Njoftime.co: Platforma Automjete AUTOMJETE Platforma Prona PRONA Platforma Punesim PUNESIM