Titulli

Numero di riferimento
RF193279
Titolo
Titulli
Descrizione
Përshkrimi      
 
Menaxher  Gjelberimi
 
Detyrat/ Pergjegjesite 
 
Kordinimi , planifikimi dhe  percaktimi i detyrave per ruajtjen e siperfaqeve te gjelbra  dhe  shtimin  e tyre, ne mbeshtetje me  plane  te percaktuara gjelberimi.
 
Zhvillon dhe  kordinon punen e brigades se gjelberuesve me  planet e detajuara per gjelberimin e ambjenteve
Percakton sipas nje plani te detajuar punen per proceset e mirembajtjes se siperfaqeve te gjelbra
Inspekton punen e brigades se gjelberuesve per te siguruar  efikasitetin e saj dhe  perfundimin  e proceseve te punes sipas afateve te caktuara ,
Mbikqyr efikasitetin ne pune  te punetoreve  te brigades se gjelberimit dhe  planifikon trajnimin e tyre per procese te ndryshme  te punes
Pergatit situacione dhe  kerkesa per materialet e nevojshme  per gjelberimin e siperfaqeve te ndryshme
 
 
Kualifikime/ Kërkesa:
 
 
 
Kandidatet duhet te kene  aftesi per te:
Analizuar, vlerësuar dhe  koordinuar  planifikimin e punëve sezonale  te nevo jshme  si dhe  për të përmbushur qëllimet e grupit të punës brenda kufijve të caktuar kohor
Koordinuar  dhe  përcaktuar pajisjet e personelit dhe  materialet e nevojshme  për përfundimin  me  sukses te projekteve; Përgatitur raporte te qarta, koncize dhe  të plota per punen e sektorit te tij
Per te punuar ne grup me  menaxherët dhe  staf in në një shumëllojshmëri  procesesh
Per te krijuar dhe  për të ruajtur  marrëdhënie korrekte  me  bashkepunetoret , punonjësit gjate  procesit te punes .
 
 
 
Te interesuarit mund  te dergojne email ne adresen: info@ agikons.com  
Posizione
Country
Albania
State
Qarku i Tiranes
Città / Zona
Tirana
Indirizzo
Adresa:Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania.
CAP
1001
Pagina Web
  • Valutazione attuale: 5
  • Totale voti: 1
 • Salva come PDF Salva come PDF
 • Avviso Non buono Cancel my report
 • Prendi il codice Prendi il codice
 • 1414 Mostra
Nome del tuo amico *
Email del tuo amico *
Nome
La tua Email
Messaggio
Sei un uomo? *
Fare clic sull’immagine per aggiornare la captcha. Inserire i caratteri che compaiono nell’immagine.
Non ci sono commenti aggiunti
Aggiungi commento
Autore *
Titolo *
Valutazione
Messaggio *
Sei un uomo? *
Fare clic sull’immagine per aggiornare la captcha. Inserire i caratteri che compaiono nell’immagine.
Prestito termini
Importo prestito
Termine di prestito
anni/mesi
Tasso d’interesse
%
Primo data di Pagamento
Reset
Pagamenti
Compila il form e clicca su "Calcola"
Piano di ammortamento
We were unable to find the requested address (Albania, Qarku i Tiranes, Tirana, Adresa:Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania., 1001) via Google street view due to Google street view doesn’t have data for this address.
Enter your report
Caricamento ...
Are you sure you want to cancel your report?

Annunci da confrontare

  Non ci sono annunci da confrontare
  Accedi
  Nome utente
  Password
  Hai dimenticato la password? Ricorda