Titulli

Numero di riferimento
RF894544
Titolo
Titulli
Descrizione
Pershkrimi i punes:
Manaxheri i sherbimeve dhe eventeve eshte pergjegjes per punesimin, organizimin, trajnimin dhe mbikëqyrjen e personelit te sherbimit si dhe per organizimin e eventeve nga ideja deri ne realizimin.
Pozicioni i punes ndahet ne 8 muaj pune ne zyrat ne Tirane, 4 muaj pune ne Hotel Sarande.
Detyrat dhe Pergjegjesite:
·         Ne bashkepunim me specialistin e marketingut dhe shitjeve krijon dhe implementon paketa/sherbime komplimentare. Krijon dhe implementon paketa/sherbime me pagese.
·         Kordinim te te gjitha sherbimeve te resortit midis: recepsion, pastrim, restorant, bar.
·         Organizon dhe ben kontroll te te gjitha sherbimeve qe resorti ofron.
·         Kerkon tregun per indetifikimin e raste per evente.
·         Krijon propozime te detajuara eventesh: afatet kohore, objektet, furnizuesit, detyrimet ligjore, personelit dhe buxheti.
·         Drejton kordinimin e eventeve te miratuar nga krijimi deri tek implementimi i eventit.
·         Performon detyra te tjera te kerkuara nga manaxhimi.
Kerkesat e punes dhe aftesite
·         Pese ose me shume vite eksperience ne industrine e hotelerise. Prioritet kantidatet me experience ne planifikimin e eventeve ne hotel.
·         Aftesi ne paketat Ms office.
·         Kerkohet rrjedhshmeri ne gjuhen angleze (e shkruar dhe e folur)
·         Aftesi te shkelqyera supervizimi dhe manaxhimi.
·         Eksperience ne sherbim klienti.
·         Zotesi per tu perqendruar ne nevojat e klientit, aftesi per te qendruar i qete dhe i sjellshem gjate gjithe kohes.

Email:marketing@bougainvillebay.com
Posizione
Indirizzo
Rruga: Kodra e Diellit
CAP
Rruga: K
  • Valutazione attuale: 0
  • Totale voti: 0
 • Salva come PDF Salva come PDF
 • Avviso Non buono Cancel my report
 • Prendi il codice Prendi il codice
 • 7661 Mostra
Nome del tuo amico *
Email del tuo amico *
Nome
La tua Email
Messaggio
Sei un uomo? *
Fare clic sull’immagine per aggiornare la captcha. Inserire i caratteri che compaiono nell’immagine.
Non ci sono commenti aggiunti
Aggiungi commento
Autore *
Titolo *
Valutazione
Messaggio *
Sei un uomo? *
Fare clic sull’immagine per aggiornare la captcha. Inserire i caratteri che compaiono nell’immagine.
Prestito termini
Importo prestito
Termine di prestito
anni/mesi
Tasso d’interesse
%
Primo data di Pagamento
Reset
Pagamenti
Compila il form e clicca su "Calcola"
Piano di ammortamento
We were unable to find the requested address (, , Rruga: Kodra e Diellit, Rruga: K) via Google street view due to Google street view doesn’t have data for this address.
Enter your report
Caricamento ...
Are you sure you want to cancel your report?

Annunci da confrontare

  Non ci sono annunci da confrontare
  Accedi
  Nome utente
  Password
  Hai dimenticato la password? Ricorda