Titulli

100,000.00 Lek
Numero di riferimento
RF185335
Titolo
Titulli
Descrizione
Hapësirë pune për zhvillues .net
Ne jemi në kërkim të zhvilluesve me përvojë 
të zotë në ndërtimin e aplikacioneve të zbatuar 
në teknologji .net (duke përfshirë shërbimet 
back-end si dhe homologët e tyre të front-end).
Përgjegjësitë kryesore të pozicionit të punës janë:
1. Zhvillimi i kërkesave të reja në aplikacione 
   funksional.
2. Hartimi dhe zhvillimi i aplikacioneve të rinj.
3. Koordinimi me pjesën tjetër të ekipit që punon 
   në shtresa të ndryshme të infrastrukturës.
Si rrjedhoje e këtyre përgjegjësive kërkohet 
angazhim i vazhdueshëm me ekipin për zgjidhjen 
e përbashkët të problemeve.
Detyrat kryesore të pozicionit të punës janë:
1. Zhvillimi në aplikime funksionale i diagramave të 
   aplikacioneve dhe rasteve të përdorimit. 
2. Dizenjimi, ndërtimi dhe mirëmbajtja e kodit të 
   ripërdorshëm, të besueshëm dhe efiçent.
3. Sigurimi i performancës, cilësisë dhe reagimit më të 
   mirë të mundshëm të aplikacioneve që zhvillohen.
4. Identifikimi i pengesave dhe të metave të aplikacioneve 
   dhe gjetja e zgjidhjes për këto probleme.
5. Ruajtja e cilësisë dhe organizimit të kodit sipas 
   standardeve bashkëkohore të teknologjive të përdorura.
Kandidatët duhet të kenë njohuri/aftësi të mira në:
1. Teknologjitë .net, me baza të forta të ekosistemit 
   të framework-ut dhe të gjuhës C#.
2. Teknologjitë client-side që përdoren në zhvillimin 
   e aplikacioneve web (html, css, Bootstrap, javascript, 
   JQuery, etj).
3. Teknologjive të bazave të të dhënave (parapëlqehet 
   njohja e MS SQL).
4. Përdorimin e kodit ekzistues.
5. Riprodhimin e kodit.
6. Testimin e aplikacioneve.
7. Reagim të shpejtë ndaj situatave problematike.
8. Ruajtjen e konfidencialitetit të punës.
Kërkesave të listuara u përgjigjemi me kushte 
pune shumë të mira. 
Të interesuarit të dërgojnë CV (preferohet 
format pdf) në adresën recruits@bwise365.com.
Posizione
Country
Albania
State
Qarku i Tiranes
Città / Zona
Tirana
Indirizzo
Tirane
CAP
1010
  • Valutazione attuale: 0
  • Totale voti: 0
 • Salva come PDF Salva come PDF
 • Avviso Non buono Cancel my report
 • Prendi il codice Prendi il codice
 • 1106 Mostra
Nome del tuo amico *
Email del tuo amico *
Nome
La tua Email
Messaggio
Sei un uomo? *
Fare clic sull’immagine per aggiornare la captcha. Inserire i caratteri che compaiono nell’immagine.
Non ci sono commenti aggiunti
Aggiungi commento
Autore *
Titolo *
Valutazione
Messaggio *
Sei un uomo? *
Fare clic sull’immagine per aggiornare la captcha. Inserire i caratteri che compaiono nell’immagine.
Prestito termini
Importo prestito
Lek/ALL
Termine di prestito
anni/mesi
Tasso d’interesse
%
Primo data di Pagamento
Reset
Pagamenti
Compila il form e clicca su "Calcola"
Piano di ammortamento
We were unable to find the requested address (Albania, Qarku i Tiranes, Tirana, Tirane, 1010) via Google street view due to Google street view doesn’t have data for this address.
Enter your report
Caricamento ...
Are you sure you want to cancel your report?

Annunci da confrontare

  Non ci sono annunci da confrontare
  Accedi
  Nome utente
  Password
  Hai dimenticato la password? Ricorda