Titulli

Αριθμός αναφοράς
RF193279
Τίτλος
Titulli
Περιγραφή
Përshkrimi      
 
Menaxher  Gjelberimi
 
Detyrat/ Pergjegjesite 
 
Kordinimi , planifikimi dhe  percaktimi i detyrave per ruajtjen e siperfaqeve te gjelbra  dhe  shtimin  e tyre, ne mbeshtetje me  plane  te percaktuara gjelberimi.
 
Zhvillon dhe  kordinon punen e brigades se gjelberuesve me  planet e detajuara per gjelberimin e ambjenteve
Percakton sipas nje plani te detajuar punen per proceset e mirembajtjes se siperfaqeve te gjelbra
Inspekton punen e brigades se gjelberuesve per te siguruar  efikasitetin e saj dhe  perfundimin  e proceseve te punes sipas afateve te caktuara ,
Mbikqyr efikasitetin ne pune  te punetoreve  te brigades se gjelberimit dhe  planifikon trajnimin e tyre per procese te ndryshme  te punes
Pergatit situacione dhe  kerkesa per materialet e nevojshme  per gjelberimin e siperfaqeve te ndryshme
 
 
Kualifikime/ Kërkesa:
 
 
 
Kandidatet duhet te kene  aftesi per te:
Analizuar, vlerësuar dhe  koordinuar  planifikimin e punëve sezonale  te nevo jshme  si dhe  për të përmbushur qëllimet e grupit të punës brenda kufijve të caktuar kohor
Koordinuar  dhe  përcaktuar pajisjet e personelit dhe  materialet e nevojshme  për përfundimin  me  sukses te projekteve; Përgatitur raporte te qarta, koncize dhe  të plota per punen e sektorit te tij
Per te punuar ne grup me  menaxherët dhe  staf in në një shumëllojshmëri  procesesh
Per te krijuar dhe  për të ruajtur  marrëdhënie korrekte  me  bashkepunetoret , punonjësit gjate  procesit te punes .
 
 
 
Te interesuarit mund  te dergojne email ne adresen: info@ agikons.com  
Τοποθεσία
Country
Albania
State
Qarku i Tiranes
Πόλη / Ζώνη
Tirana
Διεύθυνση
Adresa:Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania.
Ταχυδρομικός Κώδικας
1001
Ιστοσελίδα
 • 1414 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Είστε ένας άνθρωπος? *
Κλικάρετε στην εικόνα για να ανανεωθεί το Σχήμα. Παρακαλώ εισάγετε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα
Δεν υπάρχουν σχόλια που προστέθηκαν
Προσθήκη Σχολίου
συγγραφέας *
Tίτλος *
Eκτίμηση
Μήνυμα *
Είστε ένας άνθρωπος? *
Κλικάρετε στην εικόνα για να ανανεωθεί το Σχήμα. Παρακαλώ εισάγετε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα
Όροι Δανείου
Ποσό Δανείου
Διάρκεια Δανείου
χρόνια/μήνες
Επιτόκιο
%
Πρώτη Ημερομηνία Πληρωμής
επαναφορά
Πληρωμές
Συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε κλικ στο "Υπολογισμός"
Αποσβέσεις Χρονοδιάγραμμα
We were unable to find the requested address (Albania, Qarku i Tiranes, Tirana, Adresa:Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania., 1001) via Google street view due to Google street view doesn’t have data for this address.
Enter your report
Φόρτωση...
Are you sure you want to cancel your report?

Ανακοίνωση προς συγκρίνετε

  Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις για να συγκρίνετε
  Είσοδος
  Όνομα χρήστη
  Κωδικός πρόσβασης
  Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση