Titulli

100,000.00 Lek
Αριθμός αναφοράς
RF185335
Τίτλος
Titulli
Περιγραφή
Hapësirë pune për zhvillues .net
Ne jemi në kërkim të zhvilluesve me përvojë 
të zotë në ndërtimin e aplikacioneve të zbatuar 
në teknologji .net (duke përfshirë shërbimet 
back-end si dhe homologët e tyre të front-end).
Përgjegjësitë kryesore të pozicionit të punës janë:
1. Zhvillimi i kërkesave të reja në aplikacione 
   funksional.
2. Hartimi dhe zhvillimi i aplikacioneve të rinj.
3. Koordinimi me pjesën tjetër të ekipit që punon 
   në shtresa të ndryshme të infrastrukturës.
Si rrjedhoje e këtyre përgjegjësive kërkohet 
angazhim i vazhdueshëm me ekipin për zgjidhjen 
e përbashkët të problemeve.
Detyrat kryesore të pozicionit të punës janë:
1. Zhvillimi në aplikime funksionale i diagramave të 
   aplikacioneve dhe rasteve të përdorimit. 
2. Dizenjimi, ndërtimi dhe mirëmbajtja e kodit të 
   ripërdorshëm, të besueshëm dhe efiçent.
3. Sigurimi i performancës, cilësisë dhe reagimit më të 
   mirë të mundshëm të aplikacioneve që zhvillohen.
4. Identifikimi i pengesave dhe të metave të aplikacioneve 
   dhe gjetja e zgjidhjes për këto probleme.
5. Ruajtja e cilësisë dhe organizimit të kodit sipas 
   standardeve bashkëkohore të teknologjive të përdorura.
Kandidatët duhet të kenë njohuri/aftësi të mira në:
1. Teknologjitë .net, me baza të forta të ekosistemit 
   të framework-ut dhe të gjuhës C#.
2. Teknologjitë client-side që përdoren në zhvillimin 
   e aplikacioneve web (html, css, Bootstrap, javascript, 
   JQuery, etj).
3. Teknologjive të bazave të të dhënave (parapëlqehet 
   njohja e MS SQL).
4. Përdorimin e kodit ekzistues.
5. Riprodhimin e kodit.
6. Testimin e aplikacioneve.
7. Reagim të shpejtë ndaj situatave problematike.
8. Ruajtjen e konfidencialitetit të punës.
Kërkesave të listuara u përgjigjemi me kushte 
pune shumë të mira. 
Të interesuarit të dërgojnë CV (preferohet 
format pdf) në adresën recruits@bwise365.com.
Τοποθεσία
Country
Albania
State
Qarku i Tiranes
Πόλη / Ζώνη
Tirana
Διεύθυνση
Tirane
Ταχυδρομικός Κώδικας
1010
 • 1106 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Είστε ένας άνθρωπος? *
Κλικάρετε στην εικόνα για να ανανεωθεί το Σχήμα. Παρακαλώ εισάγετε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα
Δεν υπάρχουν σχόλια που προστέθηκαν
Προσθήκη Σχολίου
συγγραφέας *
Tίτλος *
Eκτίμηση
Μήνυμα *
Είστε ένας άνθρωπος? *
Κλικάρετε στην εικόνα για να ανανεωθεί το Σχήμα. Παρακαλώ εισάγετε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα
Όροι Δανείου
Ποσό Δανείου
Lek/ALL
Διάρκεια Δανείου
χρόνια/μήνες
Επιτόκιο
%
Πρώτη Ημερομηνία Πληρωμής
επαναφορά
Πληρωμές
Συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε κλικ στο "Υπολογισμός"
Αποσβέσεις Χρονοδιάγραμμα
We were unable to find the requested address (Albania, Qarku i Tiranes, Tirana, Tirane, 1010) via Google street view due to Google street view doesn’t have data for this address.
Enter your report
Φόρτωση...
Are you sure you want to cancel your report?

Ανακοίνωση προς συγκρίνετε

  Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις για να συγκρίνετε
  Είσοδος
  Όνομα χρήστη
  Κωδικός πρόσβασης
  Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση